Consell Comarcal del Baix Camp. ANUNCIO relativo a la segunda corrección de errores en el contenido de las bases específicas reguladoras de los procesos de selección de los puestos de trabajo incluidos en la OPO extraordinaria de estabilización.

ANUNCI relatiu a la segona correcció d’errors al contingut de les bases específiques reguladores dels processos de selecció dels llocs de treball inclosos en l’OPO extraordinària d’estabilització.

Es fa pública la segona correcció d'errors al contingut de les Bases específiques reguladores dels processos de selecció dels llocs de treball inclosos a l'OPO extraordinària d'estabilització, que van ser publicades, juntament amb les Bases comunes i la convocatòria, al BOPT de data 29 de desembre de 2022, CVE 2022-12236. (referència publicada al DOGC 8825, de 3 de gener de 2023).

Segons l'acta complementària de la reunió de la Mesa Negociadora de 21 de novembre de 2022, subscrita per la representació de l'administració i la del personal, resulta que cal esmenar la redacció de les Bases específiques pel que fa a la puntuació màxima que es pot assignar en relació a l'experiència professional que venia recollida en els apartats A) dels barems de valoració de mèrits, tant pel que fa a les places incloses en el sistema de concurs oposició com en el sistema de concurs.

D'aquesta forma, la redacció correcta i definitiva de l'apartat A del Barem de valoració de mèrits de cada sistema de selecció queda definit de la següent forma:

 

Sistema de Concurs Oposició :

A- Experiència professional que comportarà el 90 % de la puntuació màxima de 40 punts de la fase de concurs, és a dir, fins a 36 punts segons detall:

A.1) Experiència en llocs de treball del Consell Comarcal del Baix Camp que siguin del mateix grup/subgrup de titulació i amb les funcions corresponents a les del cos, escala, categoria o equivalent al qual pertany el lloc de treball convocat: 0,50 punts per mes treballat. “Fins a un màxim de 36 punts.”

A.2) Experiència en llocs de treball o places del Sector Públic , això és a l' Administració General de l' Estat, a les Administracions de les Comunitats Autònomes , a les Entitats que integren l' Administració Local i /o el Sector públic institucional , en els termes previstos a l' article 2 de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques (LPAC) que siguin del mateix grup/subgrup de titulació i amb les funcions corresponents a les del cos, escala, categoria o equivalent al qual pertany el lloc de treball convocat: 0,25 punts per mes treballat. “Fins a un màxim de 24 punts”

A.3) Experiència en llocs de treball del Consell Comarcal del Baix Camp que siguin d'un grup/subgrup de titulació i del cos, escala, categoria equivalent, diferent al del lloc de treball convocat: 0,15 punts per mes treballat. “Fins un màxim de 20 punts.”

A4) Experiència en el sector privat en l'exercici de funcions anàlogues o equivalents als llocs de treball a cobrir: 0,05 punts per mes treballat. Fins a un màxim de 12 punts.

Sistema de Concurs:

A- Experiència professional que comportarà el 60% del total de 50 punts de la puntuació màxima del concurs, és a dir, fins 30 punts segons detall:

A.1) Experiència en llocs de treball del Consell Comarcal del Baix Camp que siguin del mateix grup/subgrup de titulació i amb les funcions corresponents a les del cos, escala, categoria o equivalent al qual pertany el lloc de treball convocat: 0,30 punts per mes treballat. “Fins a un màxim de 30 punts”.

A.2) Experiència en llocs de treball o places de qualsevol altra Administració Pública i del Sector Públic , que siguin del mateix grup/subgrup de titulació i amb les funcions corresponents a les del cos, escala, categoria o equivalent al qual pertany el lloc de treball convocat: 0,16 punts per mes treballat. “Fins a un màxim de 20 punts.”

A.3) Experiència en llocs de treball del Consell Comarcal del Baix Camp que siguin d'un grup/subgrup de titulació i del cos, escala, categoria equivalent, diferent al del lloc de treball convocat: 0,14 punts per mes treballat. “Fins un màxim de 15 punts”.

A4) Experiència en el sector privat en l'exercici de funcions anàlogues o equivalents als llocs de treball a cobrir: 0,05 punts per mes treballat. “Fins a un màxim de 10 punts.”

 

Ja s'havia publicat un primer anunci amb esmenes al DOGC el dia 17/1/2023 i al BOPT el dia 18/1/2023.

Un cop s'hagi publicat aquest segon anunci d'esmenes al BOPT i al DOGC, es publicarà la versió definitiva de les Bases comunes i específiques i la convocatòria a l'e-tauler de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Camp i, al mateix temps, es publicarà a la plataforma de processos selectius del Consell Comarcal del Baix Camp (https://baixcamp.convoca.online/).

D'acord amb la Base comuna 4.2 el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la darrera publicació, és a dir des del dia següent a la data de publicació de les Bases amb la versió definitiva i la convocatòria a l'e-Tauler de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Camp.

Reus, 24 de gener de 2023

 

Joan Emili Llauradó Grau

Gerent

¡Fórmate con nosotros!

Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Aula Magna nació en Tarragona, hace más de 25 años, como una institución privada especializada en el sector de la formación, con un objetivo claro: dar respuesta a las necesidades formativas y a los retos profesionales. Para lograrlo, su prioridad ha sido y sigue siendo la continua actualización y la renovación de los programas formativos buscando la máxima calidad y una personalización académica.

aulamagna@aulamagna.es

Avinguda Argentina, 11, 43005 Tarragona

Llámanos de 9:00 horas a 22:00 horas.

Certificaciones y homologaciones

Image

Institut reglat per la Generalitat. CICLES FORMATIUS.

Image

Centre col•laborador ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Image

Centre autoritzat per Instituto Cervantes. DIPLOMAS DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA.

Image

Centre Col•laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Image

Centre acreditat per l’Institut Català de la Salut - DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic).

Image

Centre d'Adults per la Generalitat. PROVA D'ACCÉS/GRADUAT E.S.O.

Image

Centre autoritzat per la Policia Nacional. CURSOS DE SEGURETAT PRIVADA.

Image

Centre autoritzat Agència de Col•locació pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Image

Centre autoritzat per el Ministerio de Interior i Guardia Civil. GUARDES RURALS.

Image

Centre col•laborador de la Agencia Estatal de Seguridad Aérea (Ministerio de Fomento).

Image

Centre acreditat/ meritori per l’Institut Català de la Salut. OPOSICIONS.

Image

Centre oficial de preparació, i examinador, per l'obtenció de certificats d'ANGLÈS.


Instituto privado | Academia | Centro de formación | Formación Online | Tarragona | Ciclos Grado Medio | Ciclos Grado Superior | Pruebas de acceso | Repasos | Primaria | Refuerzo escolar | E.S.O. | Bachillerato | Universidad | Oposiciones | Mossos de Esquadra | Policia Local | Guardia Urbana | Auxiliar Administrativo Ayuntamiento | Seguridad privada | Controladores de acceso

Aguilo, Aiguamurcia, Aiguaviva, Albarca, Albinyana, Albio, Alcanar, Alcover, Aldover, Alfara de Carles, Alforja, Alio, Almoster, Altafulla, Amposta, Arboli, Ardenya, Arnes, Asco, Balada, Banyeres del Penedes, Barbera de la Conca, Batea, Bellavista, Bellmunt del Priorat, Belltall, Bellvei, Benifallet, Benissanet, Bitem, Biure de Gaia, Blancafort, Bonastre, Bonretorn, Bot, Botarell, Brafim, -Cabaces, Cabra del Camp, Calafell, camrles, Cambrils, Camposines, Campredo, Can Ferrer de la Cogullada, Capafonts, Capçanes, Casafort, Caseres, Castello, Castellvell del Camp, Colldejou, Coma-Ruga, Conesa, Constanti, Corbera d’Ebre, Cornudella, Cornudella de Montsant, Creixell, Cunit, Darmos, Deltebre, Duesaigües, El Bosquet, El Castell, El Catllar, El Fonoll, El Francas, El Lloar, El Masroig, El Mila, El Molar, El Morell, El Papiolet, El Perello, El Pinell de Brai, El Pinetell, El Pla de Manlleu, El pla de Santa Maria, El Poblenou del Delta, El Pont D’Armentera, El Priorat de Banyeres, El Rourell, El Vendrell, Els Garidells, Els Guiamets, Els Masos de Vespella, Els Montgons, ElsMuntells, Els Pallaresos, Els Reguers, Els Valentins, Esbalda, Escaladei, Falset, Farena, Fatxes, Ferran, Figuerola del Camp, Flix, Fontscaldes, Fores, Freginals, Gallicant, Gandesa, Garcia, Gavada, Genessies, Ginestar, Glorieta, Godall, Gratallops, Guardia dels Prats, Guialmons, Horta de Sant Joan, Jesus, L’Aixavega, L’Alba, L’Albiol, L’Adea, L’Aleixar, L’Almadrava, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, L’Arboç, L’Arboçet, L’Argenetera, L’Argilaga, L’Espluga de Francoli, L’Hospitalet de L’Infant, L’Ortigos, La Bisbal de Falset, La Bisbal del Penedes, La Cadeneta, La Canonja, La Carronya, La Cirera, La Fatarella, La Febro, La Figuera, La Galera, La Juncosa de Montmell, La Llacuneta, La Maso, La Miliana, La Morera de Montsant, La nou de Gaia, La Palma d’Ebre, La Pineda, La Plana, La Pobla de Carivenys, La Pobla de Ferran, La Pobla de Mafumet, La Pobla de Massaluca, La Pobla de Montornes, La Riba, La Riera de Gaia, La Sala de Comalats, La Secuita, La Selleta, La Selva del Camp, La Senia, La Serra d’Alamos, La Torre de Fontaubella, La Torre de l’Espanyol, La Torregassa, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, Les Borges del Camp, Les Cases d’Alcanar, Les Casetes de Puigmolto, Les Gunyoles, Les Irles, Les Masies, Les Masies del Torrent, Les Montcades, Les Ordes, Les Peces, Les Piles, Les Planes del Rei, Les Pobles, Les Roques, Les Ventalles, Les Voltes, Ligallo del Ganguil, Ligallo del Roig, Lilla, Llaberia, Lletger, Llorac, Llorenç del Penedes, Marça, Margalef, Marmellar, Mas d’en Bosc, Mas de Barberans, Masarbones, Masbarrat, Masboquera, Masdenverge, Masllorenç, Masmolets, Maspujols, Masriudoms, Miami Platja, Miravet, Mont-ral, Mont-Roig del Camp, Montargull, Montblanc, Montbrio de la Marca, Montbrio del Camp, Montferri, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Nulles, Ollers, Passanant, Paüls, Perafort, Peralta, Picamoixons, Pira, Poblet, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Prenafeta, Puigdelfi, Puigpelat, Querol, Rasquera, Rauric, Raval de Crist, Remulla, Renau, Reus, Riba-Roja d’Ebre, Riudabella, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Roda de Bara, Rodonya, Rojals, Roquetes, Saifores, Salines de la Trinitat, Slomo, Salou, Sant Carles de la Rapita, Sant Gallard, Sant Jaume d’Enveja, Sant Jaume dels Domenys, Sant Joan del Pas, Sant Magi de Brufaganya, Sant Miquel, Sant Pere, Sant Salvador, Sant Vicenç de Calders, Santa Barbara, Santa Coloma de Queralt, Santa Marina, Santa Oliva, Santa perpetua de Gaia, Santes Creus, Sarral, Savalla de Comtat, Seguer, Segur de Calafell, Segura, Selma, Senan, Siurana, Solivella, Tamarit, Tarragona, Tivenys, Tivissa, Torredembarra, Torroja del priorat, Tortosa, Ulldecona, Ulldemolins, Vallclara, Valldeperes, Valldossera, Vallespinosa, Vallfogona de Riucorb, Vallmoll, Valls, Vallverd, Vandellos, Vespella de Gaia, Vila-Rodona, Vila-Seca, Vilabella, Vliadeperdius, Vilafortuny, Vilalba dels Arcs, Vilallonga del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilardida, Vilaverd, Vimbodi, Vinallop, Vinebre, Vinyols i els Arcs, Vistabella, Xerta.