Instituto Municipal de Servicios Sociales de Tarragona. ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria y las bases que regirán el proceso selectivo para varias plazas del Instituto Municipal de Servicios Sociales de Tarragona. Plazas de administrativo, auxil

ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria y las bases que regirán el proceso selectivo para varias plazas del Instituto Municipal de Servicios Sociales de Tarragona.

La presidenta de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona ha aprovat el següent:

- Resolució de data 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs lliure, de 4 places d'auxiliar d'administració general, classificades a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, grup C subgrup C2. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 29 de desembre de 2022.

- Resolució de data 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu per a la provisió amb caràcter de personal laboral fix, pel sistema de concurs, d'1 plaça d'auxiliar administratiu/iva, C2. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 29 de desembre de 2022

- Resolució de data 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs, d'1 plaça d'auxiliar administratiu/iva-recepcionista, C2. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022

- Resolució de data 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, d'1 plaça d'auxiliar administratiu/iva-recepcionista, C2. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs, de 7 places d'educador/a social, A2. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, d'una plaça d'educador/a social, A2, mitjançant el sistema concurs oposició. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal laboral fix, de 3 places d'educador/a social, A2, mitjançant el sistema de concurs. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 29 de desembre de 2022

- Resolució de data 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, de 3 places d'integrador/a social, C1. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, de dues places de mediador/a en l'àmbit comunitari, A2, mitjançant el sistema concurs. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, d'una plaça de pedagog/a, A1, mitjançant el sistema concurs. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal laboral fix, d'una plaça de psicòleg/loga, A1, mitjançant el sistema de concurs. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, d'una plaça de Tècnic/a superior, A1, mitjançant el sistema de concurs. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, de catorze places de diplomat/da en treball social, A2, mitjançant el sistema de concurs. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 23 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, de sis places de diplomat/ada en treball social, A2, mitjançant el sistema de concurs oposició. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

- Resolució de data 27 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, per a la provisió amb caràcter de personal laboral fix, de vuit places de treballador/a social, A2, mitjançant el sistema de concurs. Bases publicades al BOP de Tarragona de data 30 de desembre de 2022.

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza als vint dies hàbils a partir de l'endemà de la darrera publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i/o al Butlletí Oficial de l'Estat.

Els anuncis successius relatius a aquestes convocatòries es publicaran únicament a la Seu electrònica de la corporació https://seu.tarragona.cat.

La convocatòria i aquestes bases podran ser impugnades per les persones interessades, mitjançant recurs d'alçada davant l'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de l'última publicació oficial de l'anunci de la convocatòria, segons allò que disposen els articles 112, 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. No obstant això, podeu utilitzar qualsevol altre recurs que estimeu procedent.

 

Tarragona, 27 de gener de 2023

 

El secretari delegat  

¡Fórmate con nosotros!

Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Aula Magna nació en Tarragona, hace más de 25 años, como una institución privada especializada en el sector de la formación, con un objetivo claro: dar respuesta a las necesidades formativas y a los retos profesionales. Para lograrlo, su prioridad ha sido y sigue siendo la continua actualización y la renovación de los programas formativos buscando la máxima calidad y una personalización académica.

aulamagna@aulamagna.es

Avinguda Argentina, 11, 43005 Tarragona

Llámanos de 9:00 horas a 22:00 horas.

Certificaciones y homologaciones

Image

Institut reglat per la Generalitat. CICLES FORMATIUS.

Image

Centre col•laborador ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Image

Centre autoritzat per Instituto Cervantes. DIPLOMAS DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA.

Image

Centre Col•laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Image

Centre acreditat per l’Institut Català de la Salut - DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic).

Image

Centre d'Adults per la Generalitat. PROVA D'ACCÉS/GRADUAT E.S.O.

Image

Centre autoritzat per la Policia Nacional. CURSOS DE SEGURETAT PRIVADA.

Image

Centre autoritzat Agència de Col•locació pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Image

Centre autoritzat per el Ministerio de Interior i Guardia Civil. GUARDES RURALS.

Image

Centre col•laborador de la Agencia Estatal de Seguridad Aérea (Ministerio de Fomento).

Image

Centre acreditat/ meritori per l’Institut Català de la Salut. OPOSICIONS.

Image

Centre oficial de preparació, i examinador, per l'obtenció de certificats d'ANGLÈS.


Instituto privado | Academia | Centro de formación | Formación Online | Tarragona | Ciclos Grado Medio | Ciclos Grado Superior | Pruebas de acceso | Repasos | Primaria | Refuerzo escolar | E.S.O. | Bachillerato | Universidad | Oposiciones | Mossos de Esquadra | Policia Local | Guardia Urbana | Auxiliar Administrativo Ayuntamiento | Seguridad privada | Controladores de acceso

Aguilo, Aiguamurcia, Aiguaviva, Albarca, Albinyana, Albio, Alcanar, Alcover, Aldover, Alfara de Carles, Alforja, Alio, Almoster, Altafulla, Amposta, Arboli, Ardenya, Arnes, Asco, Balada, Banyeres del Penedes, Barbera de la Conca, Batea, Bellavista, Bellmunt del Priorat, Belltall, Bellvei, Benifallet, Benissanet, Bitem, Biure de Gaia, Blancafort, Bonastre, Bonretorn, Bot, Botarell, Brafim, -Cabaces, Cabra del Camp, Calafell, camrles, Cambrils, Camposines, Campredo, Can Ferrer de la Cogullada, Capafonts, Capçanes, Casafort, Caseres, Castello, Castellvell del Camp, Colldejou, Coma-Ruga, Conesa, Constanti, Corbera d’Ebre, Cornudella, Cornudella de Montsant, Creixell, Cunit, Darmos, Deltebre, Duesaigües, El Bosquet, El Castell, El Catllar, El Fonoll, El Francas, El Lloar, El Masroig, El Mila, El Molar, El Morell, El Papiolet, El Perello, El Pinell de Brai, El Pinetell, El Pla de Manlleu, El pla de Santa Maria, El Poblenou del Delta, El Pont D’Armentera, El Priorat de Banyeres, El Rourell, El Vendrell, Els Garidells, Els Guiamets, Els Masos de Vespella, Els Montgons, ElsMuntells, Els Pallaresos, Els Reguers, Els Valentins, Esbalda, Escaladei, Falset, Farena, Fatxes, Ferran, Figuerola del Camp, Flix, Fontscaldes, Fores, Freginals, Gallicant, Gandesa, Garcia, Gavada, Genessies, Ginestar, Glorieta, Godall, Gratallops, Guardia dels Prats, Guialmons, Horta de Sant Joan, Jesus, L’Aixavega, L’Alba, L’Albiol, L’Adea, L’Aleixar, L’Almadrava, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, L’Arboç, L’Arboçet, L’Argenetera, L’Argilaga, L’Espluga de Francoli, L’Hospitalet de L’Infant, L’Ortigos, La Bisbal de Falset, La Bisbal del Penedes, La Cadeneta, La Canonja, La Carronya, La Cirera, La Fatarella, La Febro, La Figuera, La Galera, La Juncosa de Montmell, La Llacuneta, La Maso, La Miliana, La Morera de Montsant, La nou de Gaia, La Palma d’Ebre, La Pineda, La Plana, La Pobla de Carivenys, La Pobla de Ferran, La Pobla de Mafumet, La Pobla de Massaluca, La Pobla de Montornes, La Riba, La Riera de Gaia, La Sala de Comalats, La Secuita, La Selleta, La Selva del Camp, La Senia, La Serra d’Alamos, La Torre de Fontaubella, La Torre de l’Espanyol, La Torregassa, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, Les Borges del Camp, Les Cases d’Alcanar, Les Casetes de Puigmolto, Les Gunyoles, Les Irles, Les Masies, Les Masies del Torrent, Les Montcades, Les Ordes, Les Peces, Les Piles, Les Planes del Rei, Les Pobles, Les Roques, Les Ventalles, Les Voltes, Ligallo del Ganguil, Ligallo del Roig, Lilla, Llaberia, Lletger, Llorac, Llorenç del Penedes, Marça, Margalef, Marmellar, Mas d’en Bosc, Mas de Barberans, Masarbones, Masbarrat, Masboquera, Masdenverge, Masllorenç, Masmolets, Maspujols, Masriudoms, Miami Platja, Miravet, Mont-ral, Mont-Roig del Camp, Montargull, Montblanc, Montbrio de la Marca, Montbrio del Camp, Montferri, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Nulles, Ollers, Passanant, Paüls, Perafort, Peralta, Picamoixons, Pira, Poblet, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Prenafeta, Puigdelfi, Puigpelat, Querol, Rasquera, Rauric, Raval de Crist, Remulla, Renau, Reus, Riba-Roja d’Ebre, Riudabella, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Roda de Bara, Rodonya, Rojals, Roquetes, Saifores, Salines de la Trinitat, Slomo, Salou, Sant Carles de la Rapita, Sant Gallard, Sant Jaume d’Enveja, Sant Jaume dels Domenys, Sant Joan del Pas, Sant Magi de Brufaganya, Sant Miquel, Sant Pere, Sant Salvador, Sant Vicenç de Calders, Santa Barbara, Santa Coloma de Queralt, Santa Marina, Santa Oliva, Santa perpetua de Gaia, Santes Creus, Sarral, Savalla de Comtat, Seguer, Segur de Calafell, Segura, Selma, Senan, Siurana, Solivella, Tamarit, Tarragona, Tivenys, Tivissa, Torredembarra, Torroja del priorat, Tortosa, Ulldecona, Ulldemolins, Vallclara, Valldeperes, Valldossera, Vallespinosa, Vallfogona de Riucorb, Vallmoll, Valls, Vallverd, Vandellos, Vespella de Gaia, Vila-Rodona, Vila-Seca, Vilabella, Vliadeperdius, Vilafortuny, Vilalba dels Arcs, Vilallonga del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilardida, Vilaverd, Vimbodi, Vinallop, Vinebre, Vinyols i els Arcs, Vistabella, Xerta.