Ayuntamiento de Amposta. Modificación del Plan de ordenación y empleo de recursos humanos y modificación de la relación de puestos de trabajo y plantilla. Aprobación. Plazas de educador guardería, plazas de auxiliar administrativo, plazas de administrativ

ANUNCI

Aprovada inicialment pel Ple de la Corporació, en sessió duta a terme el dia 25 de juliol de 2022, va aprovar la modificació del Pla d’ordenació i d’ocupació de recursos humans (22a. fase), així com la modificació de relació de llocs de treball i la plantilla de l’Ajuntament d’Amposta i exposada al públic sense reclamacions, considerant-se, per tant, definitivament aprovada, en els termes següents:

A. Amortització de places a la RLT i Plantilla

B. Creació de places a la RLT i Plantilla

- Creació d’un lloc de Tècnic/a de l’Àrea de Desenvolupament social i econòmic, amb codi a la RLT 06.07.02.06, torn lliure, personal laboral, Grup A, subgrup A2, CD 19, CE 6.492,63€ bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla.

- Crear tres (3) places d’Educadora Llar d’Infants, a jornada complerta, codi a la RLT 06.05.03.01.01.14, 06.05.03.01.01.15, i 06.05.03.01.02.12, les dos primeres adscrites a a Gruneta i la tercera a la Sequieta, torn lliure, personal laboral, Grup C, subgrup C1, CD 15, CE 7.595,73 € bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla, preveient la seva cobertura a partir del setembre del 2022,
amb l’inici del nou curs escolar.

- Creació de la fitxa de Caporal/a Guia Caní, amb codi a la RLT 06.09.01.01.01.01.02.01.02.02.06, sistema de provisió per lliure designació, personal funcionari, Grup C, subgrup C1, CD 15, CE 31.022,70 € bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla.

- Creació de la fitxa de Auxiliar tècnic especialista informàtica, amb codi a la RLT 06.02.03.01.01.01.02, torn lliure, personal laboral, Grup C, subgrup C2, CD 14, CE 10.609,80 € bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla.

- Creació de tres (3) llocs d’Educador/a social, subescala Tècnica, classe mitjana, adscrit a Serveis Socials, personal laboral, Grup A, Subrup A2, CD 20, CE 8.445,48€ bruts anuals, torn lliure, d’acord amb la fitxa descriptiva que s’adjunta com Annex. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla i es preveu cobrir-ne un a partir del octubre i els altres dos a partir del novembre.

- Creació de tres (3) places d’Oficial Segona Obres, codi a la RLT 06.08.01.05.01.01.12 i 06.08.01.05.01.01.13 i 06.08.01.05.01.01.14, personal laboral, torn lliure, Grup C, subgrup C2, CD 13, CE 7.999 € bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es creen els llocs de treball a la RLT i a la plantilla, per a cobrir-se a partir del mes de setembre del 2022.

- Creació d’un plaça d’electricista, Oficial Primera, codi a la RLT 06.08.01.11.01.05, personal laboral, torn lliure, Grup C, subgrup C2, CD 13, CE 10.961,32 € bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla, per a cobrirse a partir del mes de setembre del 2022.

- Creació d’una plaça d’auxiliar administratiu/va, adscrita a serveis municipals, codi a la RLT 06.08.01.03.02, personal funcionari, torn lliure, escala d’administració general, grup C, subgrup C2, CD 14 i CE 10.609,80 €, preveient la cobertura a partir del gener del 2023.

- Creació de la fitxa de Tècnic/a d’Administració Especial d’Urbanisme, amb codi a la RLT 06.04.02.08, torn lliure, personal funcionari, Grup A, subgrup A1, CD 24, CE 18.242,67 € bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla, per a cobrir-se a partir del mes de novembre del 2022.

- Creació de la fitxa de Tècnic/a mig en llicències d’obres, amb codi a la RLT 06.04.02.09, torn lliure, personal funcionari, Grup A, subgrup A2, CD 19, CE 6.492,63 € bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla, per a cobrir-se a partir de mitjans de novembre del 2022.

- Creació de la plaça d’Auxiliar Administratiu/va de Secretaria, amb codi a la RLT 06.02.01.01.01.10, torn lliure, personal funcionari, Grup C, subgrup C2, CD 14, CE 10.609,80 € bruts anuals. S’adjunta fitxa descriptiva. Es crea el lloc de treball a la RLT i a la plantilla, per a cobrir-se a partir del mes de setembre del 2022.

- Creació de la plaça d’Encarregat instal·lacions municipals, adscrit a l’àrea de serveis al territori, torn lliure, personal laboral, Grup A, subgrup A2, CD 20, CE 8.445,48€ bruts anuals, amb codi a la RLT 06.08.02. S’adjunta fitxa descriptiva. Es modifica el lloc de treball a la RLT, preveient la seva cobertura a partir del gener del 2023.

- Creació del lloc de treball de Tècnic/a de Participació Ciutadana, subescala tècnica, classe mitjana, personal funcionari, torn lliure, Grup A, subgrup A2, CD 19, CE 6.492,63€, d’acord amb la fitxa descriptiva que s’adjunta com Annex, amb codi 06.07.01.03. Es crea el lloc de treball a la RLT i plantilla, preveient la seva ocupació a partir de mitjans del mes de setembre del 2022.

 

¡Fórmate con nosotros!

Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Aula Magna nació en Tarragona, hace más de 25 años, como una institución privada especializada en el sector de la formación, con un objetivo claro: dar respuesta a las necesidades formativas y a los retos profesionales. Para lograrlo, su prioridad ha sido y sigue siendo la continua actualización y la renovación de los programas formativos buscando la máxima calidad y una personalización académica.

aulamagna@aulamagna.es

Avinguda Argentina, 11, 43005 Tarragona

Llámanos de 9:00 horas a 22:00 horas.

Certificaciones y homologaciones

Image

Institut reglat per la Generalitat. CICLES FORMATIUS.

Image

Centre col•laborador ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Image

Centre autoritzat per Instituto Cervantes. DIPLOMAS DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA.

Image

Centre Col•laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Image

Centre acreditat per l’Institut Català de la Salut - DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic).

Image

Centre d'Adults per la Generalitat. PROVA D'ACCÉS/GRADUAT E.S.O.

Image

Centre autoritzat per la Policia Nacional. CURSOS DE SEGURETAT PRIVADA.

Image

Centre autoritzat Agència de Col•locació pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Image

Centre autoritzat per el Ministerio de Interior i Guardia Civil. GUARDES RURALS.

Image

Centre col•laborador de la Agencia Estatal de Seguridad Aérea (Ministerio de Fomento).

Image

Centre acreditat/ meritori per l’Institut Català de la Salut. OPOSICIONS.

Image

Centre oficial de preparació, i examinador, per l'obtenció de certificats d'ANGLÈS.


Instituto privado | Academia | Centro de formación | Formación Online | Tarragona | Ciclos Grado Medio | Ciclos Grado Superior | Pruebas de acceso | Repasos | Primaria | Refuerzo escolar | E.S.O. | Bachillerato | Universidad | Oposiciones | Mossos de Esquadra | Policia Local | Guardia Urbana | Auxiliar Administrativo Ayuntamiento | Seguridad privada | Controladores de acceso

Aguilo, Aiguamurcia, Aiguaviva, Albarca, Albinyana, Albio, Alcanar, Alcover, Aldover, Alfara de Carles, Alforja, Alio, Almoster, Altafulla, Amposta, Arboli, Ardenya, Arnes, Asco, Balada, Banyeres del Penedes, Barbera de la Conca, Batea, Bellavista, Bellmunt del Priorat, Belltall, Bellvei, Benifallet, Benissanet, Bitem, Biure de Gaia, Blancafort, Bonastre, Bonretorn, Bot, Botarell, Brafim, -Cabaces, Cabra del Camp, Calafell, camrles, Cambrils, Camposines, Campredo, Can Ferrer de la Cogullada, Capafonts, Capçanes, Casafort, Caseres, Castello, Castellvell del Camp, Colldejou, Coma-Ruga, Conesa, Constanti, Corbera d’Ebre, Cornudella, Cornudella de Montsant, Creixell, Cunit, Darmos, Deltebre, Duesaigües, El Bosquet, El Castell, El Catllar, El Fonoll, El Francas, El Lloar, El Masroig, El Mila, El Molar, El Morell, El Papiolet, El Perello, El Pinell de Brai, El Pinetell, El Pla de Manlleu, El pla de Santa Maria, El Poblenou del Delta, El Pont D’Armentera, El Priorat de Banyeres, El Rourell, El Vendrell, Els Garidells, Els Guiamets, Els Masos de Vespella, Els Montgons, ElsMuntells, Els Pallaresos, Els Reguers, Els Valentins, Esbalda, Escaladei, Falset, Farena, Fatxes, Ferran, Figuerola del Camp, Flix, Fontscaldes, Fores, Freginals, Gallicant, Gandesa, Garcia, Gavada, Genessies, Ginestar, Glorieta, Godall, Gratallops, Guardia dels Prats, Guialmons, Horta de Sant Joan, Jesus, L’Aixavega, L’Alba, L’Albiol, L’Adea, L’Aleixar, L’Almadrava, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, L’Arboç, L’Arboçet, L’Argenetera, L’Argilaga, L’Espluga de Francoli, L’Hospitalet de L’Infant, L’Ortigos, La Bisbal de Falset, La Bisbal del Penedes, La Cadeneta, La Canonja, La Carronya, La Cirera, La Fatarella, La Febro, La Figuera, La Galera, La Juncosa de Montmell, La Llacuneta, La Maso, La Miliana, La Morera de Montsant, La nou de Gaia, La Palma d’Ebre, La Pineda, La Plana, La Pobla de Carivenys, La Pobla de Ferran, La Pobla de Mafumet, La Pobla de Massaluca, La Pobla de Montornes, La Riba, La Riera de Gaia, La Sala de Comalats, La Secuita, La Selleta, La Selva del Camp, La Senia, La Serra d’Alamos, La Torre de Fontaubella, La Torre de l’Espanyol, La Torregassa, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, Les Borges del Camp, Les Cases d’Alcanar, Les Casetes de Puigmolto, Les Gunyoles, Les Irles, Les Masies, Les Masies del Torrent, Les Montcades, Les Ordes, Les Peces, Les Piles, Les Planes del Rei, Les Pobles, Les Roques, Les Ventalles, Les Voltes, Ligallo del Ganguil, Ligallo del Roig, Lilla, Llaberia, Lletger, Llorac, Llorenç del Penedes, Marça, Margalef, Marmellar, Mas d’en Bosc, Mas de Barberans, Masarbones, Masbarrat, Masboquera, Masdenverge, Masllorenç, Masmolets, Maspujols, Masriudoms, Miami Platja, Miravet, Mont-ral, Mont-Roig del Camp, Montargull, Montblanc, Montbrio de la Marca, Montbrio del Camp, Montferri, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Nulles, Ollers, Passanant, Paüls, Perafort, Peralta, Picamoixons, Pira, Poblet, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Prenafeta, Puigdelfi, Puigpelat, Querol, Rasquera, Rauric, Raval de Crist, Remulla, Renau, Reus, Riba-Roja d’Ebre, Riudabella, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Roda de Bara, Rodonya, Rojals, Roquetes, Saifores, Salines de la Trinitat, Slomo, Salou, Sant Carles de la Rapita, Sant Gallard, Sant Jaume d’Enveja, Sant Jaume dels Domenys, Sant Joan del Pas, Sant Magi de Brufaganya, Sant Miquel, Sant Pere, Sant Salvador, Sant Vicenç de Calders, Santa Barbara, Santa Coloma de Queralt, Santa Marina, Santa Oliva, Santa perpetua de Gaia, Santes Creus, Sarral, Savalla de Comtat, Seguer, Segur de Calafell, Segura, Selma, Senan, Siurana, Solivella, Tamarit, Tarragona, Tivenys, Tivissa, Torredembarra, Torroja del priorat, Tortosa, Ulldecona, Ulldemolins, Vallclara, Valldeperes, Valldossera, Vallespinosa, Vallfogona de Riucorb, Vallmoll, Valls, Vallverd, Vandellos, Vespella de Gaia, Vila-Rodona, Vila-Seca, Vilabella, Vliadeperdius, Vilafortuny, Vilalba dels Arcs, Vilallonga del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilardida, Vilaverd, Vimbodi, Vinallop, Vinebre, Vinyols i els Arcs, Vistabella, Xerta.