Departamento de Derechos Sociales. RESOLUCIÓN DSO/2818/2022, de 20 de septiembre, relativa a la base específica 8.3 de la convocatoria del proceso de selección de nuevo acceso mediante el sistema de concurso-oposición para proveer 458 plazas de la categor

RESOLUCIÓ DSO/2818/2022, de 20 de setembre, relativa a la base específica 8.3 de la convocatòria del procés de selecció de nou accés mitjançant el sistema de concurs oposició per proveir 458 places de la categoria d'auxiliars de geriatria (grup D1) en règim de personal laboral fix del Departament de Drets Socials pel sistema de concurs oposició (convocatòria núm. L001/20).

Per la Resolució TSF/1594/2020, de 3 de juliol, publicada al DOGC núm. 8171, de 7 de juliol de 2020, es convoca el procés de selecció de nou accés mitjançant el sistema de concurs oposició per proveir 458 places de la categoria d'auxiliars de geriatria (grup D1) en règim de personal laboral fix del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies pel sistema de concurs oposició (convocatòria núm. L001/20) i s'aproven les bases específiques, modificades per la Resolució TSF/1932/2020, de 29 de juliol (DOGC núm. 8192, de 3 d'agost de 2020).

El desenvolupament d'aquest procés de selecció s'ha vist notòriament afectat com a conseqüència de les diverses mesures adoptades per fer front a la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Així mateix, en el decurs d'aquests procés de selecció ha estat aprovada la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que ha establert un procés d'estabilització que pot tenir impacte en el procés de la convocatòria.

En el marc d'aquesta normativa s'ha aprovat l'Acord GOV/105/2022, de 24 de maig, pel qual s'aprova l'Oferta d'Ocupació Pública d'Estabilització d'Ocupació Temporal de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 8675, de 25.5.2022), així com la RESOLUCIÓ PRE/1821/2022, de 9 de juny, de convocatòria dels processos d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació amb les categories professionals de personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya competència de la Direcció General de Funció Pública (núm. de registre de la convocatòria 400). Aquesta convocatòria inclou llocs de treball de la categoria d'auxiliar de geriatria. Això suposa que existeix una participació simultània en els dos processos selectius de persones candidates que podrien afectar a la resolució de la convocatòria núm. L001/20.

Per tant, aquesta concurrència temporal dels diversos processos determina haver d'agilitzar la resolució d'aquesta convocatòria, essent del tot necessari avançar l'obertura de la fase de concurs, és a dir, el moment d'al·legar i/o acreditar els mèrits valorables en aquests procés, que es preveu en el primer paràgraf de la base específica 8.3.6., malgrat que només es tindran en compte i computaran respecte de les persones que finalment superin la primera fase d'oposició.

Així mateix, i als efectes de convocar a les persones que han de realitzar la tercera prova de la fase d'oposició, llengua catalana, l'òrgan tècnic de selecció ha acordat fer pública la llista de les persones que en aquest moment han obtingut la puntuació mínima de 17,5 punts en la primera i segona prova, havent obtingut la puntuació mínima establerta en cada una d'elles segons el que estableix la base 8.1.5. Els mèrits a valorar d'aquesta convocatòria afectaran a les persones que consten en aquest llistat sempre que superin la tercera i quarta prova previstes, si escau, atès que tenen caràcter obligatori i eliminatori.

En aquest sentit, amb l'objectiu d'agilitzar el procés, és necessari reduir al màxim i en la mesura del possible, els tràmits previstos en la convocatòria. Atès que d'algunes persones candidates aquella documentació ja consta en els arxius i registres del Departament de Drets Socials, cal modificar, parcialment, l'obligació d'acreditar els mèrits davant l'òrgan tècnic de selecció.

D'acord amb això, els mèrits i capacitats a valorar previstos en la base 8.3 (titulacions acadèmiques, sempre que siguin rellevants per al lloc de treball a cobrir; l'experiència professional assolida en el desenvolupament de funcions en llocs de categories iguals o similars a les dels llocs convocats en l'Administració; les activitats de formació i perfeccionament que versin sobre matèries directament relacionades amb les tasques pròpies dels llocs de treball convocats i els coneixements de llengua catalana, sempre que siguin superiors al que s'exigeix com a requisit d'accés) es comprovaran d'ofici sempre que constessin en el portal de l'empleat/ada públic/a ATRI en data de publicació d'aquesta resolució. Per tant, les persones candidates que presten o hagin prestat serveis en l'Administració de la Generalitat hauran de comprovar la informació que hi consta i només hauran de presentar la documentació acreditativa dels mèrits que no constin al portal de l'empleat/ada públic/a ATRI acreditats fins a la data de publicació d'aquesta convocatòria al DOGC. S'ha de tenir en compte que, d'acord amb les bases de la convocatòria, només es valoraran els mèrits acreditats fins a la data de publicació d'aquesta convocatòria al DOGC, el 7 de juliol de 2020.

¡Fórmate con nosotros!

Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Aula Magna nació en Tarragona, hace más de 25 años, como una institución privada especializada en el sector de la formación, con un objetivo claro: dar respuesta a las necesidades formativas y a los retos profesionales. Para lograrlo, su prioridad ha sido y sigue siendo la continua actualización y la renovación de los programas formativos buscando la máxima calidad y una personalización académica.

aulamagna@aulamagna.es

Avinguda Argentina, 11, 43005 Tarragona

Llámanos de 9:00 horas a 22:00 horas.

Certificaciones y homologaciones

Image

Institut reglat per la Generalitat. CICLES FORMATIUS.

Image

Centre col•laborador ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Image

Centre autoritzat per Instituto Cervantes. DIPLOMAS DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA.

Image

Centre Col•laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Image

Centre acreditat per l’Institut Català de la Salut - DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic).

Image

Centre d'Adults per la Generalitat. PROVA D'ACCÉS/GRADUAT E.S.O.

Image

Centre autoritzat per la Policia Nacional. CURSOS DE SEGURETAT PRIVADA.

Image

Centre autoritzat Agència de Col•locació pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Image

Centre autoritzat per el Ministerio de Interior i Guardia Civil. GUARDES RURALS.

Image

Centre col•laborador de la Agencia Estatal de Seguridad Aérea (Ministerio de Fomento).

Image

Centre acreditat/ meritori per l’Institut Català de la Salut. OPOSICIONS.

Image

Centre oficial de preparació, i examinador, per l'obtenció de certificats d'ANGLÈS.


Instituto privado | Academia | Centro de formación | Formación Online | Tarragona | Ciclos Grado Medio | Ciclos Grado Superior | Pruebas de acceso | Repasos | Primaria | Refuerzo escolar | E.S.O. | Bachillerato | Universidad | Oposiciones | Mossos de Esquadra | Policia Local | Guardia Urbana | Auxiliar Administrativo Ayuntamiento | Seguridad privada | Controladores de acceso

Aguilo, Aiguamurcia, Aiguaviva, Albarca, Albinyana, Albio, Alcanar, Alcover, Aldover, Alfara de Carles, Alforja, Alio, Almoster, Altafulla, Amposta, Arboli, Ardenya, Arnes, Asco, Balada, Banyeres del Penedes, Barbera de la Conca, Batea, Bellavista, Bellmunt del Priorat, Belltall, Bellvei, Benifallet, Benissanet, Bitem, Biure de Gaia, Blancafort, Bonastre, Bonretorn, Bot, Botarell, Brafim, -Cabaces, Cabra del Camp, Calafell, camrles, Cambrils, Camposines, Campredo, Can Ferrer de la Cogullada, Capafonts, Capçanes, Casafort, Caseres, Castello, Castellvell del Camp, Colldejou, Coma-Ruga, Conesa, Constanti, Corbera d’Ebre, Cornudella, Cornudella de Montsant, Creixell, Cunit, Darmos, Deltebre, Duesaigües, El Bosquet, El Castell, El Catllar, El Fonoll, El Francas, El Lloar, El Masroig, El Mila, El Molar, El Morell, El Papiolet, El Perello, El Pinell de Brai, El Pinetell, El Pla de Manlleu, El pla de Santa Maria, El Poblenou del Delta, El Pont D’Armentera, El Priorat de Banyeres, El Rourell, El Vendrell, Els Garidells, Els Guiamets, Els Masos de Vespella, Els Montgons, ElsMuntells, Els Pallaresos, Els Reguers, Els Valentins, Esbalda, Escaladei, Falset, Farena, Fatxes, Ferran, Figuerola del Camp, Flix, Fontscaldes, Fores, Freginals, Gallicant, Gandesa, Garcia, Gavada, Genessies, Ginestar, Glorieta, Godall, Gratallops, Guardia dels Prats, Guialmons, Horta de Sant Joan, Jesus, L’Aixavega, L’Alba, L’Albiol, L’Adea, L’Aleixar, L’Almadrava, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, L’Arboç, L’Arboçet, L’Argenetera, L’Argilaga, L’Espluga de Francoli, L’Hospitalet de L’Infant, L’Ortigos, La Bisbal de Falset, La Bisbal del Penedes, La Cadeneta, La Canonja, La Carronya, La Cirera, La Fatarella, La Febro, La Figuera, La Galera, La Juncosa de Montmell, La Llacuneta, La Maso, La Miliana, La Morera de Montsant, La nou de Gaia, La Palma d’Ebre, La Pineda, La Plana, La Pobla de Carivenys, La Pobla de Ferran, La Pobla de Mafumet, La Pobla de Massaluca, La Pobla de Montornes, La Riba, La Riera de Gaia, La Sala de Comalats, La Secuita, La Selleta, La Selva del Camp, La Senia, La Serra d’Alamos, La Torre de Fontaubella, La Torre de l’Espanyol, La Torregassa, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, Les Borges del Camp, Les Cases d’Alcanar, Les Casetes de Puigmolto, Les Gunyoles, Les Irles, Les Masies, Les Masies del Torrent, Les Montcades, Les Ordes, Les Peces, Les Piles, Les Planes del Rei, Les Pobles, Les Roques, Les Ventalles, Les Voltes, Ligallo del Ganguil, Ligallo del Roig, Lilla, Llaberia, Lletger, Llorac, Llorenç del Penedes, Marça, Margalef, Marmellar, Mas d’en Bosc, Mas de Barberans, Masarbones, Masbarrat, Masboquera, Masdenverge, Masllorenç, Masmolets, Maspujols, Masriudoms, Miami Platja, Miravet, Mont-ral, Mont-Roig del Camp, Montargull, Montblanc, Montbrio de la Marca, Montbrio del Camp, Montferri, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Nulles, Ollers, Passanant, Paüls, Perafort, Peralta, Picamoixons, Pira, Poblet, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Prenafeta, Puigdelfi, Puigpelat, Querol, Rasquera, Rauric, Raval de Crist, Remulla, Renau, Reus, Riba-Roja d’Ebre, Riudabella, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Roda de Bara, Rodonya, Rojals, Roquetes, Saifores, Salines de la Trinitat, Slomo, Salou, Sant Carles de la Rapita, Sant Gallard, Sant Jaume d’Enveja, Sant Jaume dels Domenys, Sant Joan del Pas, Sant Magi de Brufaganya, Sant Miquel, Sant Pere, Sant Salvador, Sant Vicenç de Calders, Santa Barbara, Santa Coloma de Queralt, Santa Marina, Santa Oliva, Santa perpetua de Gaia, Santes Creus, Sarral, Savalla de Comtat, Seguer, Segur de Calafell, Segura, Selma, Senan, Siurana, Solivella, Tamarit, Tarragona, Tivenys, Tivissa, Torredembarra, Torroja del priorat, Tortosa, Ulldecona, Ulldemolins, Vallclara, Valldeperes, Valldossera, Vallespinosa, Vallfogona de Riucorb, Vallmoll, Valls, Vallverd, Vandellos, Vespella de Gaia, Vila-Rodona, Vila-Seca, Vilabella, Vliadeperdius, Vilafortuny, Vilalba dels Arcs, Vilallonga del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilardida, Vilaverd, Vimbodi, Vinallop, Vinebre, Vinyols i els Arcs, Vistabella, Xerta.