Ayuntamiento de Barcelona. ANUNCIO sobre la aprobación de la modificación de la oferta pública de estabilización de la ocupación temporal y de la oferta pública de tasa de reposición aprobada para el ejercicio 2021 incrementando 111 plazas y sobre la apro

ANUNCI sobre l'aprovació de la modificació de l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Barcelona i de l'oferta pública de taxa de reposició aprovada per a l'exercici 2021 incrementant 111 places i sobre l'aprovació de l'oferta pública extraordinària d'ocupació de 51 places de Parcs i Jardins de Barcelona.

La COMISSIÓ DE GOVERN, en sessió de 26 de maig de 2022, ha aprovat la següent proposta d'acord:

MODIFICAR l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament aprovada per acord de la Comissió de Govern de 30 de desembre de 2021 (DOGC de 10 de gener de 2022) d'acord amb la Llei 20/2021, de 28 de desembre de 2021, de mesures urgents per la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública, tal i com es detalla als annexos que consten a l'expedient. MODIFICAR l'oferta pública de taxa de reposició aprovada per acord de la Comissió de Govern de 30 de desembre de 2021 (DOGC de 10 de gener de 2022), per a l'adaptació de determinades categories que han estat modificades per l'acord del Plenari del Consell Municipal de 29 d'abril de 2022 pel qual s'aprova l'Acord de condicions de treball dels empleats públics de l'Ajuntament 2021-2024, tal i com es detalla als annexos que consten a l'expedient. ANUL·LAR l'Oferta Pública extraordinària d'ocupació de 40 places de Parcs i Jardins de Barcelona, Institut Municipal, aprovada en data 22 de desembre de 2021 d'acord amb el RD 14/2021 de 6 de juliol, de mesures urgents per la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública, i APROVAR l'Oferta Pública extraordinària d'ocupació de 51 places de Parcs i Jardins de Barcelona, Institut Municipal, d'acord amb la Llei 20/2021, de 28 de desembre de 2021, de mesures urgents per la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública, tal i com es detalla en els annexos que consten a l'expedient. PUBLICAR aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya  i COMUNICAR-HO a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya i al Ministeri d'Hisenda i Administracions públiques. DONAR COMPTE d'aquest acord a la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció.

La qual cosa es publica pel general coneixement.

Barcelona, 26 de maig de 2022

Jordi Cases i Pallarès

Secretari general

ANNEX 1. Modificació de l'oferta pública d’ocupació.

A continuació, es detalla la modificació de l’oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal aprovada per acord de la Comissió de Govern de 30 de desembre de 2021 (DOGC de 10 de gener de 2022). La modificació d’aquestes places de consolidació de l’oferta pública es fa d’acord amb la Llei 20/2021 i la seva clàusula addicional vuitena.

Modificacions sobre la taxa de consolidació

Les modificacions sobre la taxa de consolidació són les següents:

- Incrementar 111 places de les següents categories:

Codi

Categoria

Places

1030

Administratiu/va

5

2049

Auxiliar de laboratori

1

2515

Professor/a d'arts plàstiques i disseny

3

2413

Professor/a de música

16

2511

Professor/a educació secundària

16

2630

Tècnica auxiliar de laboratori

1

3020

TM Biblioteconomia

1

2821

TM Treball Social

12

2822

TM Educació Social

53

2310

TS Art i Història

2

2512

TS Psicologia

1

- Incrementar 4 places de la categoria de Suport de Biblioteques

- Detreure 10 places de la categoria de  Subaltern/a, que corresponien a la categoria de Suport de Biblioteques.

- Esmenar  el  nom  de  la  categoria  TA  d’Institucions  Culturals  pel  de  TA Biblioteques i incrementar 11 places.

- Regularitzar les places de les categories modificades arran de l’aprovació de l’Acord de condicions de treball dels empleats públics de l’Ajuntament de Barcelona per als anys 2021-2024. Les places que es van aprovar per a les categories  antigues,  passen  a  integrar-se  de  la  següent  manera  a  les categories vigents segons l’acord:

Places

Categoria d’aprovació inicial

Categoria on s’integren

8

Ajudant d’oficis

Subaltern/a

2

TM Sanitat

TM Fisioteràpia

1

TM Informàtica

TM TIC

1

TS Arquitectura i Enginyeria

TS Enginyeria

2

TS Arquitectura i Enginyeria

TS Arquitectura

1

TS Informàtica

TS TIC

2

TE Educació Especial

TE Educació Infantil

13

TA Activitats Socials

Auxiliar Administratiu/iva

3

TS Informació

TS Gestió

Modificacions sobre la taxa ordinària

- Detreure 1 plaça de Subaltern/a, que corresponia a la categoria de Suport de Biblioteques.

- Esmenar  el  nom  de  la  categoria  TA  d’Institucions  Culturals  pel  de  TA Biblioteques i incrementar 17 places de taxa ordinària.

- Regularitzar les places de les categories modificades arran de l’aprovació de l’Acord de condicions de treball dels empleats públics de l’Ajuntament de Barcelona per als anys 2021-2024. Les places que es van aprovar per a les categories  antigues,  passen  a  integrar-se  de  la  següent  manera  a  les categories vigents segons l’acord:

Places

Categoria d’aprovació inicial

Categoria on s’integren

2

Tècnic especialista

TA Suport logístic

3

TS Salut Pública

TS Microbiologia

4

TS Salut Pública

TS Química

ANNEX 2. Oferta pública de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins

A continuació, es detalla la nova Oferta Pública extraordinària d’ocupació addicional per disminuir la taxa de temporalitat per executar-se durant el període 2022-2024 d’acord a la llei 20/2021, de 28 de desembre de 2021. L’aprovació d’aquesta Oferta Pública substitueix la que es va aprovar en data 22 de desembre de 2021 d’acord amb el RD 14/2021 de 6 de juliol i que constava de 40 places.

L’Oferta Pública extraordinària d’ocupació de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins consta de

51 places, distribuïdes en les següents categories:

-  39 places d’auxiliar del verd o serveis auxiliars

-  1 plaça d’auxiliar administratiu/iva

-  1 plaça d’oficialia administrativa

- 1 places d’oficialia del verd o serveis auxiliars

- 3 places de tècnic/a superior del verd o gestió

- 6 places de tècnic/a mitjà/na del verd o de gestió

¡Fórmate con nosotros!

Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Por favor, rellena el campo requerido.
Aula Magna nació en Tarragona, hace más de 25 años, como una institución privada especializada en el sector de la formación, con un objetivo claro: dar respuesta a las necesidades formativas y a los retos profesionales. Para lograrlo, su prioridad ha sido y sigue siendo la continua actualización y la renovación de los programas formativos buscando la máxima calidad y una personalización académica.

aulamagna@aulamagna.es

Avinguda Argentina, 11, 43005 Tarragona

Llámanos de 9:00 horas a 22:00 horas.

Certificaciones y homologaciones

Image

Institut reglat per la Generalitat. CICLES FORMATIUS.

Image

Centre col•laborador ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Image

Centre autoritzat per Instituto Cervantes. DIPLOMAS DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA.

Image

Centre Col•laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Image

Centre acreditat per l’Institut Català de la Salut - DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic).

Image

Centre d'Adults per la Generalitat. PROVA D'ACCÉS/GRADUAT E.S.O.

Image

Centre autoritzat per la Policia Nacional. CURSOS DE SEGURETAT PRIVADA.

Image

Centre autoritzat Agència de Col•locació pel Departament d’Empresa i Ocupació.

Image

Centre autoritzat per el Ministerio de Interior i Guardia Civil. GUARDES RURALS.

Image

Centre col•laborador de la Agencia Estatal de Seguridad Aérea (Ministerio de Fomento).

Image

Centre acreditat/ meritori per l’Institut Català de la Salut. OPOSICIONS.

Image

Centre oficial de preparació, i examinador, per l'obtenció de certificats d'ANGLÈS.


Instituto privado | Academia | Centro de formación | Formación Online | Tarragona | Ciclos Grado Medio | Ciclos Grado Superior | Pruebas de acceso | Repasos | Primaria | Refuerzo escolar | E.S.O. | Bachillerato | Universidad | Oposiciones | Mossos de Esquadra | Policia Local | Guardia Urbana | Auxiliar Administrativo Ayuntamiento | Seguridad privada | Controladores de acceso

Aguilo, Aiguamurcia, Aiguaviva, Albarca, Albinyana, Albio, Alcanar, Alcover, Aldover, Alfara de Carles, Alforja, Alio, Almoster, Altafulla, Amposta, Arboli, Ardenya, Arnes, Asco, Balada, Banyeres del Penedes, Barbera de la Conca, Batea, Bellavista, Bellmunt del Priorat, Belltall, Bellvei, Benifallet, Benissanet, Bitem, Biure de Gaia, Blancafort, Bonastre, Bonretorn, Bot, Botarell, Brafim, -Cabaces, Cabra del Camp, Calafell, camrles, Cambrils, Camposines, Campredo, Can Ferrer de la Cogullada, Capafonts, Capçanes, Casafort, Caseres, Castello, Castellvell del Camp, Colldejou, Coma-Ruga, Conesa, Constanti, Corbera d’Ebre, Cornudella, Cornudella de Montsant, Creixell, Cunit, Darmos, Deltebre, Duesaigües, El Bosquet, El Castell, El Catllar, El Fonoll, El Francas, El Lloar, El Masroig, El Mila, El Molar, El Morell, El Papiolet, El Perello, El Pinell de Brai, El Pinetell, El Pla de Manlleu, El pla de Santa Maria, El Poblenou del Delta, El Pont D’Armentera, El Priorat de Banyeres, El Rourell, El Vendrell, Els Garidells, Els Guiamets, Els Masos de Vespella, Els Montgons, ElsMuntells, Els Pallaresos, Els Reguers, Els Valentins, Esbalda, Escaladei, Falset, Farena, Fatxes, Ferran, Figuerola del Camp, Flix, Fontscaldes, Fores, Freginals, Gallicant, Gandesa, Garcia, Gavada, Genessies, Ginestar, Glorieta, Godall, Gratallops, Guardia dels Prats, Guialmons, Horta de Sant Joan, Jesus, L’Aixavega, L’Alba, L’Albiol, L’Adea, L’Aleixar, L’Almadrava, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, L’Arboç, L’Arboçet, L’Argenetera, L’Argilaga, L’Espluga de Francoli, L’Hospitalet de L’Infant, L’Ortigos, La Bisbal de Falset, La Bisbal del Penedes, La Cadeneta, La Canonja, La Carronya, La Cirera, La Fatarella, La Febro, La Figuera, La Galera, La Juncosa de Montmell, La Llacuneta, La Maso, La Miliana, La Morera de Montsant, La nou de Gaia, La Palma d’Ebre, La Pineda, La Plana, La Pobla de Carivenys, La Pobla de Ferran, La Pobla de Mafumet, La Pobla de Massaluca, La Pobla de Montornes, La Riba, La Riera de Gaia, La Sala de Comalats, La Secuita, La Selleta, La Selva del Camp, La Senia, La Serra d’Alamos, La Torre de Fontaubella, La Torre de l’Espanyol, La Torregassa, La Vilella Alta, La Vilella Baixa, Les Borges del Camp, Les Cases d’Alcanar, Les Casetes de Puigmolto, Les Gunyoles, Les Irles, Les Masies, Les Masies del Torrent, Les Montcades, Les Ordes, Les Peces, Les Piles, Les Planes del Rei, Les Pobles, Les Roques, Les Ventalles, Les Voltes, Ligallo del Ganguil, Ligallo del Roig, Lilla, Llaberia, Lletger, Llorac, Llorenç del Penedes, Marça, Margalef, Marmellar, Mas d’en Bosc, Mas de Barberans, Masarbones, Masbarrat, Masboquera, Masdenverge, Masllorenç, Masmolets, Maspujols, Masriudoms, Miami Platja, Miravet, Mont-ral, Mont-Roig del Camp, Montargull, Montblanc, Montbrio de la Marca, Montbrio del Camp, Montferri, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Nulles, Ollers, Passanant, Paüls, Perafort, Peralta, Picamoixons, Pira, Poblet, Poboleda, Pontils, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Prat de Compte, Pratdip, Prenafeta, Puigdelfi, Puigpelat, Querol, Rasquera, Rauric, Raval de Crist, Remulla, Renau, Reus, Riba-Roja d’Ebre, Riudabella, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Rocafort de Queralt, Roda de Bara, Rodonya, Rojals, Roquetes, Saifores, Salines de la Trinitat, Slomo, Salou, Sant Carles de la Rapita, Sant Gallard, Sant Jaume d’Enveja, Sant Jaume dels Domenys, Sant Joan del Pas, Sant Magi de Brufaganya, Sant Miquel, Sant Pere, Sant Salvador, Sant Vicenç de Calders, Santa Barbara, Santa Coloma de Queralt, Santa Marina, Santa Oliva, Santa perpetua de Gaia, Santes Creus, Sarral, Savalla de Comtat, Seguer, Segur de Calafell, Segura, Selma, Senan, Siurana, Solivella, Tamarit, Tarragona, Tivenys, Tivissa, Torredembarra, Torroja del priorat, Tortosa, Ulldecona, Ulldemolins, Vallclara, Valldeperes, Valldossera, Vallespinosa, Vallfogona de Riucorb, Vallmoll, Valls, Vallverd, Vandellos, Vespella de Gaia, Vila-Rodona, Vila-Seca, Vilabella, Vliadeperdius, Vilafortuny, Vilalba dels Arcs, Vilallonga del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Vilanova de Prades, Vilaplana, Vilardida, Vilaverd, Vimbodi, Vinallop, Vinebre, Vinyols i els Arcs, Vistabella, Xerta.